De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Let op: Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. Alvast excuses! .
Back

PVC tape

Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19

Het ontvangen van een pakketje is leuk, maak van die merkbelevening een contactmoment met jouw merk. Bedrukte PVC tape zorgt ervoor dat jouw merk naar voor komt en zichtbaar is voor alle omstaanders. De PVC tape is makkelijk te scheuren met de hand en is uitermate geschikt voor kartonnen dozen. De tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 66 meter. Het design dat herhaald zal worden kan maximaal 50mm breed zijn en 251mm lang. De bedrukte tape wordt geleverd in dozen, 36 rollen per doos. Bestel ze nu tegen de scherpste prijs!

Let op: Als je een gekleurde achterkant wilt hebben, houd er rekening mee dat de gekleurde achtergrond met een wit randje wordt gescheiden en dus niet aansluitend aan elkaar is. Wil je een witte achtergrond op de witte tape, dan heb je daar uiteraard geen last van.

  • Perfect voor binnen & buiten gebruik
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe details en hoge kleur intensiteit

Een design opsturen is heel eenvoudig. Volg onze instructies en upload gemakkelijk jouw ontwerp. Klik op de instructies voor meer informatie.

  1. Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.
  2. Voeg 3 mm afloop toe.
  3. Lever een vector-bestand aan.
  4. Gebruik de PMS kleurcode(s).
Bekijk alle aanleverspecificaties voor dit product

Om het perfecte ontwerp te maken, hebben we enkele duidelijke sjablonen/voorbeelden gemaakt. Hieronder vind je de meest populaire sjablonen. Klik op onderstaande link om alle sjablonen te bekijken.

PVC tape - 251mmx50mm pdf Adobe indesign
Bekijk alle templates voor pvc tape

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

1 Kies de kleur tape

2 Hoe veel kleuren heeft je ontwerp?

3 Hoeveel rollen wil je bestellen?

Log in om de prijzen te zien

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor ingelogde klanten.

Inloggen of account aanmaken

4 Kies je leverdatum

Log in om de prijzen te zien

Prijzen zijn alleen zichtbaar voor ingelogde klanten.

Inloggen of account aanmaken

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?