Stickers maken en drukken

Stickers maken en drukken

Stickers maken is een geweldige manier om je boodschap te verspreiden en je merk te promoten. Bij HelloPrint Connect vind je een divers assortiment aan stickers die perfect zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Een speciale behoefte? Altijd een passende sticker!

Ontdek onze samengestelde collectie van best presterende stickerdrukopties. Van levendige ontwerpen tot duurzame materialen, ontdek de bestsellers die jouw ideeën tot leven brengen.

Stickers op rol

Til je branding naar een hoger niveau met HelloPrint Connect's Stickers op rol - waar kwaliteit en gemak elkaar ontmoeten. Deze stickers zijn perfect voor bedrijven van alle formaten, eenvoudig aan te brengen en ideaal voor bulkgebruik. Met duurzame materialen en levendige prints komt je boodschap het beste over. Kies HelloPrint Connect voor je stickerbehoeften en ervaar zelf de mix van eenvoud en doeltreffendheid.
Bestel nu

Stickers maken: kies het juiste material

Witte plastic folie

Witte plastic folie

Glanzend en duurzaam, geschikt voor binnen en buiten. Witte/lege delen van je ontwerp blijven wit. Niet mogelijk om op te schrijven.

Transparante plastic folie

Transparante plastic folie

Glanzende en doorzichtige afwerking, geschikt voor binnen en buiten. Witte/lege delen van je ontwerp zullen transparant zijn. Niet aanbevolen voor donkere achtergronden.

Zilvere plastic folie

Zilvere plastic folie

Metallic zilveren finish, geschikt voor binnen en buiten. Witte/lege delen delen van je ontwerp worden zilver. Dit materiaal is niet beschrijfbaar.

Wit beschrijfbaar papier

Wit beschrijfbaar papier

Ongestreken papier, geschikt om op te schrijven. Alleen voor binnen. Witte/lege delen delen van je ontwerp blijven wit.

Wit glanzend gecoat papier

Wit glanzend gecoat papier

Glanzend gecoat papier voor binnen. Witte/lege delen van je ontwerp delen blijven wit. Niet geschikt om op te schrijven en alleen beschikbaar op vel.

Wit mat gecoat papier

Wit mat gecoat papier

Matte afwerking, niet geschikt om op te schrijven. Alleen voor binnen. Witte/lege delen van je ontwerp blijven wit. Alleen op vel beschikbaar.

Fluorescerend papier

Fluorescerend papier

Helder en beschrijfbaar papier, bedrukt in zwart. Alleen voor binnen. Witte/lege delen delen van je ontwerp worden fluorescerend.

Witte folie eco

Witte folie eco

Volledig biologisch afbreekbare folie, enkel voor binnengebruik. Witte/lege delen delen van je ontwerp blijven wit.

Transparante folie eco

Transparante folie eco

Volledig biologisch afbreekbare folie, enkel voor binnengebruik. Witte/lege delen van je ontwerp worden transparant.

Wit beschrijfbaar biologisch afbreekbaar papier

Wit beschrijfbaar biologisch afbreekbaar papier

Milieubewust, ongecoat en beschrijfbaar papier van landbouwafval. Witte/lege delen van je ontwerp blijven wit. Alleen beschikbaar op rol.

Lichtbruin beschrijfbaar biologisch afbreekbaar papier

Lichtbruin beschrijfbaar biologisch afbreekbaar papier

Milieuvriendelijk, ongecoat, beschrijfbaar papier van landbouwafval met suikerrietlijm. Witte/lege delen worden crème. Alleen op rol beschikbaar.

Kraft papier

Kraft papier

Natuurlijk, beschrijfbaar bruin kraftpapier. Witte/lege delen delen van je ontwerp worden kraftbruin. Alleen beschikbaar op rol.

Veelgestelde vragen

Welke materialen bieden we aan voor stickers?

Voor het maken van gepersonaliseerde stickers biedt HelloPrint Connect een ruime keuze aan materialen, waaronder papier, vinyl, polyester, eco, verwijderbare, kraft en andere speciale materialen. Ben je op zoek naar een uniek materiaal voor je stickers? Dan kun je een offerte aanvragen bij ons ervaren offerteteam.

Zijn onze stickers recyclebaar?

Bij HelloPrint Connect streven we naar een duurzame wereld voor mensen, de planeet en winst. Daarom bieden we een assortiment van 100% recyclebare en vegan-vriendelijke producten, inclusief stickers. Wil je meer weten over hoe wij het verschil maken voor het milieu, bekijk dan ons duurzaamheidsbeleid.

Bieden jullie vegan-vriendelijke stickers aan?

Bij HelloPrint Connect houden we van een complete aanpak. Dus ja! Volg deze link naar vegan stickers waar je je eigen gedrukte stickers kunt ontwerpen of aanpassen.

Hoe worden de stickers verpakt?

Als je ervoor kiest om stickers bij ons te laten drukken, worden deze meestal apart verpakt in een plastic hoes en verzonden in een doos. Onze grotere stickers, zoals die van vinyl, worden ook zorgvuldig verpakt en in een doos geleverd.

Zijn de stickers waterbestendig?

Wij bieden waterbestendigevloerstickers, vinyl stickers, window stickers.

Hoe sterk is de kleefkracht van de stickers?

De kleefkracht van onze stickers varieert afhankelijk van het type sticker en de toepassing. We bieden zowel stickers met een sterke als een verwijderbare lijm aan. Onze grootformaat stickers zijn bijvoorbeeld voorzien van een sterke lijm voor een langdurige hechting. Voor elke toepassing bieden we de juiste balans in kleefkracht om aan uw behoeften te voldoen.

Hoe breng je grote stickers aan?

Om een grote sticker effectief aan te brengen, volg deze handige tips! Zorg er eerst voor dat het oppervlak schoon en stofvrij is. Ten tweede, bepaal de exacte positie waar je je grote stickers wilt hebben. Ten derde raden we aan een hulpmiddel te gebruiken om de sticker glad te strijken en luchtbellen te voorkomen, zoals een droge spons of liniaal. En tot slot, breng je grote sticker vanuit het midden aan, zorg ervoor dat alle hoeken of zijkanten glad en vlak op je oppervlak liggen. Et voilà!

Hoe kun je de stickers verwijderen?

De algemene regel is om een doekje of keukenpapier met wat alcohol te gebruiken en voorzichtig over de sticker te wrijven totdat de lijm loslaat. Maar zoals je weet, kunnen stickers koppig zijn. Om ze effectief te verwijderen van meubels, auto's, ramen of muren, raden we aan om onze blog te lezen over hoe stickers van verschillende oppervlakken te verwijderen.

In welk formaat moeten stickers worden geüpload?

Als je een ontwerp voor een witte sticker indient, moet dit in PDF-formaat zijn met een duidelijk ontwerp.

Kan ik op mijn stickers schrijven?

Ja! Je kunt op je stickers schrijven. Bekijk de beschrijfbare optie voor onze standaard stickers of beschrijfbare etiketten op rol.

Wat zijn decals?

Decals zijn eigenlijk een soort decoratieve, grootschalige stickers. Ze bestaan uit papier aan de achterkant en kunnen gemakkelijk van het ene oppervlak naar het andere worden overgebracht. Meestal worden ze gebruikt op oppervlakken zoals muren, ramen, vloeren en voertuigen. Het belangrijkste verschil tussen een decal en een sticker is dat een decal een decoratieve sticker is die gemakkelijk verwijderd kan worden, terwijl stickers niet gemakkelijk te verwijderen zijn. Echter, de termen sticker en decal zijn uitwisselbaar.

Hoe verwijder je decals?

Om een decal, een grote sticker, effectief te verwijderen, gebruik je een schone doek die is gedrenkt in warm water. Het doek helpt om de lijm van de sticker los te maken. Laat dit 5-10 minuten rusten op de grote sticker, afhankelijk van hoe hardnekkig de sticker is, en begin dan voorzichtig de sticker weg te wrijven met alcohol. De sticker zou dan gemakkelijk moeten loskomen. Na dit proces laten de stickers meestal geen lijm achter. Dit is bijvoorbeeld het geval voor onze vinyl stickers, raamstickers, en vloerstickers. Voor meer informatie over dit proces raden we aan onze blog te lezen over hoe je stickers van verschillende oppervlakken verwijdert.
Logo
Heb je hulp nodig? We zijn online!
Chat met ons